Η Αγκαλιά Σου

Πάντα υπάρχει ένα χέρι που θα σε κρατάει γερά και δεν θα σε αφήσει ποτέ. Ένας άνρωπος που όποτε τον χρειαστείς θα είναι εκεί για εσένα , ή ακόμα και όταν δεν τον χρειάζεσαι απλά σου κρατάει συντροφιά. Πολλές φορές μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι αλλά κάποιος είναι δίπλα σου, αόρατος , δεν τον βλέπεις , αλλά σε αγαπάει πιο πολύ από την ίδια του τη ζωή.

Σε κάθε σου βήμα σε ακολουθεί πιστά , κάθε σου δάκρυ το στεγνώνει , κάθε σου χαρά την μοιράζεται και κάθε σε ιδέα σε ενθαρρύνει.
Κάποιος που ακόμα και αν χωρίσαν οι δρόμοι σας αυτός συνεχίζει να σε λατρεύει με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνη την φορά.
Μία γλυκιά αγκαλιά που σε ζεστένει , που ακόμα και τις ζεστές μέρες σου κάνει παρέα. Μία αγκαλιά που δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.
Και είναι αυτές οι νύχτες με πανσέληνο που και εσύ τον νοσταλγείς , που θες απλά να τρέξει και να σε αγκαλιάσει με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει. Να ακούσεις την φωνή του να σιγοτραγουδάει στα αυτιά σου τα τραγούδια μιας ζωής που μαζί λατρέψατε και αγαπήσατε , τραγούδια που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψουν να ακούγονται , που οι φωνές και οι στίχοι τους πάντα σε διαπερνούν χωρίς να το καταλάβεις, απλά αισθάνεσαι όλο αυτό το ρίγος στην παλάμη σου.

Και απλά περιμένεις , να περάσει ο καιρός , οι μήνες ακόμα και τα χρόνια για να νιώσεις κάτι όμοιο , κάτι μοναδικό , που δεν θα σε κάνει απλά να γελάς , αλλά και να ζεις μέσα από αυτό . Σαν μία μικρή ελπίδα που σε βοηθάει να κρατιέσαι όλο και πιο σφυχτά στο σκοινί αυτό που είναι έτοιμο να κοπεί.

Αυτή η αγκαλιά που θα ήθελες πάντα τα βράδια να μπερδεύται στα όνειρά σου και εσύ στα δικά της. Που θα ζεσταίνει πάντα τα παγωμένα σου χέρια , που όταν η καρδιά σου νιώθει μόνη θα φωλιάζει βαθιά μέσα της και θα την συντροφεύει.
Είναι η αγκαλιά σου …

Είναι και αυτή εικόνα που πάντα μένει στα μάτια σου , η εικόνα της αγάπης σου ή για να ακριβολογώ της ζωής σου. Τα μάτια που μένουν πάντα αξέχαστα , δεν έχει σημασία αν είναι δακρυσμένα ή ευτυχησμένα , σημασία έχει ότι ξέρεις πως ακόμα και αν το χρώμα τους είναι ένα απλό και συνηθισμένο , πουθενά δεν θα βρείς όμοια τους .
Είναι οι αναμνήσεις που δεν μπορείς να ξεχάσεις , και που θυμάσαι και την πιο μικρή και ασήμαντη λεπτομέρια σαν την πιο σημαντική απ’ όλες.

Είναι αυτό το μοναδικό αίσθημα … Το αίσθημα που απλά έχεις ανάγκη την αγάπη του ανθρώπου σου.

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s